Lunchpauzeconcert – Kenturah’s Kitchen

Datum: 21-2-2023
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

Jazzism noemt Kenturah’s Kitchen één van de interessantste jazzbands van Nederland en verkoos hun album Capricious Dance tot album van het jaar in december 2022. En nu spelen zij in OPEN tijdens het Lunchpauzeconcert. 

Het trio

Pianist en componist Ed Baatsen, bassist Han Slinger en drummer Bert Kamsteeg formeerden Kenturah’s Kitchen in 2011.

Hun muziek is avontuurlijk, vol verrassende wendingen en improvisaties met een heel eigen signatuur. De intensiteit van een stevig groove, van verstilde interactie. Rijke melodievorming, abrupte wendingen en geen moment voorspelbaar. Een avontuur waar je als luisteraar in mee genomen wordt. Het trio brengt hedendaagse jazz met invloeden vanuit rock, R&B, hiphop, Afro-Cubaanse en klassieke muziek.

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Lunch

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal. Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Reserveren via info@vak-delft.nl o.v.v. Lunchpauzeconcert februari.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info