Midddagconcert – Joana Rolo

Datum: 26-10-2022
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 5,00

Middagconcert van De VAK voor iedereen die zin heeft in muziek, maar speciaal voor senioren in de wijk De Tanthof!

Tijdens het middagconcert van De VAK van 26 oktober in wijkcentrum de Hofstee, kunnen we genieten van VAK-docente Joana Rolo. Joana studeerde piano in Lissabon, Krakau en Rotterdam. Behalve met een klassiek repertoire tijdens recitals en concerten, treedt Joana ook regelmatig op als begeleidster van stille films: oude films zonder geluid, die zij dan live voorziet van pianomuziek.

In dit concert dat plaatsvindt 14.00 – 15.00 uur is iedereen welkom om in de Hofstee te komen luisteren naar een gevarieerde en prachtige selectie van stukken van enkele van de grote meesters van de piano. Maar omdat er naast de meesters nog zoveel meer muziek is, is het belangrijk om ook onbekendere componisten een kans te geven. Het ontdekken van hun muziek kan voor prachtige verrassingen zorgen. Het zijn soms kostbare parels uit de muziekgeschiedenis. Joana sluit het concert af met een eigen, bijzondere improvisatie.

Joana speelt werken van Chopin, Debussy, Piazzolla, Mozart, Vianna da Motta, Carlos Seixas en aan het eind dus ook een stuk van zichzelf.

Handig om te weten

Kosten: 5,00 euro

Betaling met pinpas aan de deur van De Hofstee. Wil je zeker zijn van een plaats? Reserveer dan door een mail te sturen naar info@vak-delft.nl. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en dat het gaat om het concert van Joana op 26 oktober a.s. Bellen met De VAK kan ook: 015-8904901.

Lunch

Wil je voorafgaand aan het concert samen met andere senioren ook lekker lunchen in De Hofstee? Sluit dan aan bij de lunch die door het Odensehuis en Residentiecontact van 12.30 – 13.30 uur wordt verzorgd in de gele zaal van De Hofstee. Hiervoor moet je je apart aanmelden bij Anita van der Drift van het Odensehuis.

Lunch: 12.30 – 13.30 uur
Kosten: 3,50 euro, verplicht van tevoren aanmelden

Aanmelden: anita@odensehuisdelindedelft.nl of via 06-29333221

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info