Lunchpauzeconcert – Falou Lansink met FLUWEEL

Datum: 19-12-2023
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

VAKdocent Falou Lansink treedt samen met haar trio Fluweel op tijdens het Lunchpauzeconcert. FLUWEEL bestaat uit Rosanne van Bers (fluit), Kardelen Buruk (altviool) en Falou Lansink (cello). Fluweel is zacht, stijlvol, comfortabel en van hoge kwaliteit. Drie jonge bevlogen professionele musici creëren met groot enthousiasme een unieke ervaring voor het publiek. De combinatie van twee strijkers en een houtblazer geeft hen een uniek geluid.

Tijdens het concert speelt FLUWEEL:

– Trio no.4, Francois Devienne (1759-1803)

– Strijktrio D major, Julius Röntgen (1855-1932)

– KLOOF, Martijn Strating ( speciaal gecomponeerd voor FLUWEEL. in 2021)

Over Falou Lansink

Als vijfjarige na een proefles was Falou verkocht. Ze moest en zou op celloles! Na veel muzieklessen en het conservatorium speelt ze nu in diverse ensembles en geeft Falou les op De VAK. “Het leuke aan de cello is dat de cello zoveel kan. Je kunt er prachtig op zingen, maar ook stoere baslijntjes of mooie tango’s op spelen”.

Meer weten over FLUWEEL

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Lunch

Let op: Er kan niet meer gereserveerd worden voor de lunch.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info