Lunchpauzeconcert – Falou Lansink op cello

Datum: 19-12-2023
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

Als vijfjarige na een proefles was Falou verkocht. Ze moest en zou op celloles! Na veel muzieklessen en het conservatorium speelt ze nu in diverse ensembles en geeft Falou les op De VAK. “Het leuke aan de cello is dat de cello zoveel kan. Je kunt er prachtig op zingen, maar ook stoere baslijntjes of mooie tango’s op spelen”.

Falou Lansink (1996) begon op haar vijfde met cellolessen bij Alexandra Vierkant in Assen. Daarna studeerde ze aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Lucia Swarts. Momenteel is ze bezig met haar master aan Codarts in Rotterdam bij Joachim Eijlander. Ze is lid van het Nationaal Jeugd Orkest en is daarnaast cellist bij ensemble FLUWEEL. Falou heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Dimitri Ferschtman, Harro Ruijsenaars, Timora Rosler, Jeroen den Herder.

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Lunch

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal. Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Reserveren via info@vak-delft.nl o.v.v. Lunchpauzeconcert december.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info