Lunchpauzeconcert – Echo Saxophone Quartet

Datum: 21-5-2024
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

Het Echo Saxofoonkwartet, een opkomend ensemble van Codarts studenten, blaast met aanstekelijk enthousiasme klassieke saxofoonmuziek nieuw leven in. Klaar voor hun debuut in het voorconcert van het Calefax Reed Quintet, laten ze zich inspireren door gerenommeerde ensembles als het Syrène en het Berlage Saxophone Quartet. Ze streven frisse interpretaties na, waarbij ze de energie van composities weerspiegelen en tegelijkertijd hun eigen innovatieve pad uitstippelen. Met een passie voor de veelzijdigheid van de saxofoon weten ze hun publiek te boeien en laten hun indruk achter in het muzikale landschap.

Echo Saxophone Quartet

Jem Bartlett, sopraan    

Martina Madini, alt 

Alexander Mues, tenor 

Sean Thompson, bariton

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info