Lunchpauzeconcert – Danny Rombout en Peter Somuah

Tijdstip: 12.00 uur
Kosten: Gratis

VAKdocent en percussionist Danny Rombout verzorgt samen met Ghanees trompettist Peter Somuah het Lunchpauzeconcert van januari. De twee werken al een tijd nauw samen in de groep van Peter Somuah, de Peter Somuah Group en verenigen deze middag als duo op het podium. Ritme en melodie worden op een speelse manier gepresenteerd. Rombout en Somuah spelen een aantal van hun favoriete stukken, met invloeden van Cuba tot Ghana, van jazz tot afro. Groove met ze mee!

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van Theater de Veste.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info