Bijenweek – Quizzz en BIJles

Datum: 15-4-2024
Tijdstip: 19.30 uur
Kosten: gratis

19.30 uur Nationale Bijentelling & Quizzz Is dit een bij?

Van 15 tot en met 24 april kan je meedoen met de Nationale Bijentelling. Maar hoe doe je mee? En hoe zie je eigenlijk het verschil tussen bijen, wespen en zweefvliegen? Een goed begin is het halve werk.Wil je meedoen met de Nationale Bijentelling en vind je het leuk om een aantal bijen te leren herkennen? En een quiz is altijd leuk. Kom samen starten en mensen ontmoeten die ook meedoen!

20.00 uur BIJles Herken zes bijen

Weet je nog niet het verschil tussen een rosse metselbij, honingbij, aardhommel of akkerhommel? Neem BIJles! Je leert tijdens de BIJles eenvoudig zes bijen te herkennen van de dertien bijensoorten die je kunt tellen tijdens de Nationale Bijentelling.

Kijk voor meer informatie over de telling op www.nationalebijentelling.nl

Foto: Honingbij met stuifmeelklompjes; GettyImages

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info