Wat is De VAK?

De VAK is hét centrum voor de kunsten in Delft. Meerdere generaties hebben hier hun eerste kennismaking met kunst en cultuur gehad, een ervaring voor de rest van hun leven. Bij De VAK nemen professionele kunstenaar-docenten je mee in de wereld van muziek, dans, theater, beeldende kunst en literatuur. Naast vele cursussen en lessen, organiseert De VAK exposities, concerten envoorstellingen. De VAK: een wereld van kunst en cultuur.

Een cursus voor iedereen
Jaarlijks verzorgen onze gepassioneerde docenten meer dan 300 verschillende creatieve eninspirerende cursussen voor meer dan 3000 cursisten. Het aanbod van De VAK is divers en spannend. Van lessen voor kinderen tot en met senioren en van cursussen voor beginners tot aan de vergevorderde amateur. Je maakt het bij De VAK.

Laat zien wat je kan
De VAK organiseert voorstellingen en exposities, waar cursisten elkaars werk kunnen bewonderen en inspiratie kunnen opdoen. In de lessen en cursussen wordt veelal toegewerkt naar dit soort presentaties. Cursussen worden aangeboden in OPEN in het centrum van Delft en in wijkcentrum De Hofstee in Tanthof.