Werk jij mee aan de Theater na de dam productie van De VAK?

28-01-2019

We zijn op zoek naar spelers en verhalen

Speel jij mee in de productie?

Grijp je kans om als speler én maker aan de slag te gaan met een bijzondere voorstelling. Je maakt in korte tijd een locatievoorstelling gebaseerd op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog die zich in Delft afspeelden. Op 4 mei 2019 wordt de voorstelling gespeeld, na dodenherdenking. 

Dit jaar is het thema ‘water’. De voorstelling wordt langs de grachten gespeeld en het publiek zal over het water langs de scènes worden vervoerd. De regie is in handen van theatermakers Remko Weijer en Alexa van der Velde. 

Ben je tussen de 12 en 20 jaar? Meld je dan snel aan! De repetities starten zaterdag 9 maart. 

Hier lees je meer over de voorstelling en repetitiedata.

Ben of ken jij iemand met verhalen uit de Tweede Wereldoorlog?

We zoeken uw verhalen voor de voorstelling Als het water je aan de lippen staat van De VAK en Theater na de Dam. We zijn ook op zoek naar gebeurtenissen die in de periode ’40-’45 hebben plaatsgevonden in en rondom het Delftse water. Wilt u hierover in gesprek gaan met de jongeren die de voorstelling gaan spelen?

Deze locatievoorstelling die zij samen met de regisseurs gaan maken zal aansluitend aan Dodenherdenking in Delft te zien zijn. Hierbij bent u uiteraard onze eregast.

Wilt u ons laten weten of u uw verhalen wilt delen. Dat kan bij Alexa van der Velde via 06 41 37 37 66 of alexavandervelde@hotmail.com

Graag ontmoeten we u op onze gespreksdag zaterdag 23 maart 2019 van 13.30-15.00 uur bij OPEN, Vesteplein 100 te Delft.


Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Delft.