Try-out reeks lunchpauzeconcerten

27-09-2018

Dinsdag 18 september werd het eerste lunchpauzeconcert gegeven in OPEN. Het latin-trio Descardamas beet de spits af met hun vrolijke optreden. De swingende muziek trok een leuk aantal bezoekers, zie zich niet hadden laten afschrikken door de nu nog ontbrekende tribune. Ook de collega’s van DOK waren enthousiast. Kortom een geslaagde eerste editie van het lunchpauzeconcert. 

Lunchpauzeconcerten zijn inmiddels traditie bij De VAK. In het oude pand, aan de Westvest, werd elke dinsdag van de maand een lunchpauzeconcert gehouden. Ook in OPEN is het de bedoeling om dit voort te zetten. We gaan een prachtige plek bouwen om op te treden en van shows te genieten. We kunnen echter niet wachten en willen toch graag van start. Vandaar een reeks concerten in try-out opstelling. 

Op 16 oktober is het de beurt aan Inu Goossens, ook bekend als Inu Joan. Met haar prachtige stem zal zij optreden onder begeleiding van Yoran Aarssen op de saxofoon en Ed Baatsen op de piano. Inu Joan zingt met een energieke, positieve vibe en een krachtige, heldere stem. Daarbij weet zij als echte storyteller haar publiek te raken met haar performance. Met de combinatie van zang en tekst maakt zij emoties los en brengt ze haar publiek in vervoering. Zij zal deze middag een gevarieerd programma ten gehore brengen, bestaande uit diverse bekende jazzstandards.

Inu is in 2011 afgestudeerd aan het koninklijk conservatorium in Den Haag in de richting jazz zang en werkt sindsdien als zangeres en zangdocent bij verschillende instanties waaronder De VAK.