Geslaagde schrijfproeverij

27-09-2018
Ja, ik ben heel tevreden

Donderdag 13 september j.l. organiseerde de afdeling Schrijven een uitgebreide schrijfproeverij in het kader van de landelijke Week van het Schrijven. Maar liefst vijf gratis proeflessen stonden er op het menu: levensverhalen schrijven, poëzie, van broek tot boek, creatief schrijven oriëntatie en Creative Live Writing.

De deelnemers zaten met rode konen achter hun schrijftafels te schrijven en te genieten. Want wat werden er mooie teksten geproduceerd. Daar word je als maker heel blij van. En als luisteraar ook. Of zoals één van de schrijvers na het voorlezen spontaan zei: “Ja, ik ben heel tevreden.”
Buiten het schrijflokaal gaven schrijfdokters feedback op meegebrachte teksten. Esther Kraaijenbrink van BestelMijnBoek vertelde vol enthousiasme hoe je een boek in eigen beheer uitgeeft. Na afloop kreeg iedereen een goedgevulde goodiebag mee. Een prima start van het literaire seizoen met mooie schrijfcursussen en veel losse workshops door het hele jaar heen. Maar liefst vijf verschillende workshops in de maand oktober!

Bekijk het volledige schrijfaanbod op: https://www.vak-delft.nl/cursusaanbod/schrijven