Super knap gespeeld

20-11-2018

Lunchpauzeconcert klassiek piano door Joana Rolo

Dinsdag 20 november was het derde lunchpauzeconcert van De VAK in OPEN. Joana Rolo speelde het repertoire dat zij voor haar afstuderen heeft voorbereid. Het concert bestond uit een gevarieerd klassiek programma met werken van: Liszt, Prokofiev en Poulenc.

Het was een drukke middag in OPEN. Dit brengt gezelligheid, maar ook rumoerigheid met zich mee. Joana Rolo heeft super knap gespeeld en wist haar concentratie perfect te behouden.

Joana begon met Liszt, bekend van zijn pakkende stukken waar je je publiek mee raakt. Ze ging verder met Poulenc, die niet heel bekend is om zijn piano werken, maar Joana probeerde daar vandaag verandering in te brengen.

Bekijk de video’s op FB.


Lunchpauzeconcerten bij De VAK
Lunchpauzeconcerten zijn inmiddels traditie bij De VAK. In het oude pand, aan de Westvest, werd elke dinsdag van de maand een lunchpauzeconcert gehouden. Ook in OPEN is het de bedoeling om dit voort te zetten. We gaan een prachtige plek bouwen om op te treden en van shows te genieten. We kunnen echter niet wachten en willen toch graag van start. Vandaar een reeks concerten in try-out opstelling.

Het komende lunchpauzeconcert is op 22 januari.