"Wat kan zij zingen"

16-10-2018

Inu Joan verzorgde lunchpauzeconcert

Dinsdag 16 oktober was het tweede lunchpauzeconcert van De VAK in OPEN. Deze dag was de eer aan Inu Joan, onder begeleiding van Ed Baatsen op de piano en Yoran Aarssen op de saxofoon.

Inu startte op deze zonnige nazomermiddag, met het toepasselijke nummer ‘On the Sunny Side of the Street’. Het concert bestond uit een reeks jazzstandaards. Ze raakte het publiek bijzonder met het nummer ‘You’ve Changed’. Haar optreden bestond uit meer dan zang alleen. Ze bracht de nummers als met zoveel emotie; alsof het haar eigen verhaal was. Ook Ed en Yoran stonden om de beurt in de spotlight met hun prachtige speelkunsten. Het was een plezier om naar te kijken en luisteren.

Bekijk de video op Facebook

Lunchpauzeconcerten bij De VAK
Lunchpauzeconcerten zijn inmiddels traditie bij De VAK. In het oude pand, aan de Westvest, werd elke dinsdag van de maand een lunchpauzeconcert gehouden. Ook in OPEN is het de bedoeling om dit voort te zetten. We gaan een prachtige plek bouwen om op te treden en van shows te genieten. We kunnen echter niet wachten en willen toch graag van start. Vandaar een reeks concerten in try-out opstelling.


20 November: Joana Rolo op de piano  
Het komende lunchpauzeconcert wordt op 20 november verzorgd door Joana Rolo.