Maatregelen coronavirus

28-05-2020

Update: 28 mei 2020

De fysieke lessen en cursussen van De VAK starten gefaseerd en veilig op vanaf 2 juni.

Wij hebben een aantal maatregelen getroffen waardoor het mogelijk is om vanaf dinsdag 2 juni weer stapsgewijs en zo veilig mogelijk met een aantal fysieke muzieklessen en een aantal cursussen in OPEN te kunnen starten.

Over de lessen en cursussen in de Hofstee (Tanthof) volgt later nog nadere informatie.

Veiligheid
Om maximale veiligheid te kunnen waarborgen dien je je aan een aantal regels te houden.  
Dit zijn de standaardregels:

  • Ben je niet fit of (licht) verkouden? Blijf dan thuis.
  • Kom alleen en houd ten minste 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Je bent verplicht je handen zorgvuldig schoon te maken bij binnenkomst.
  • Er mogen maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn.

De specifiek regels ontvangen leerlingen en cursisten via hun docent en je kunt ze hier vinden.

Online
Voorlopig blijven we ook nog lessen online lessen aanbieden. Wil of kun je geen fysieke les volgen, dan blijft de mogelijkheid om de lessen online te volgen. Op welke manier deze online lessen plaatsvinden, verneem je ook via je docent.

Wij zijn dankbaar voor alle steun die we de afgelopen tijd van jullie ontvingen en trots op zoveel deelname aan de online lessen; we hebben er zelfs een video over gemaakt:


Vragen die je docent niet kan beantwoorden, kun je mailen naar info@vak-delft.nl. Vanwege alle beperkingen, is de administratie telefonisch helaas onregelmatiger te bereiken dan normaal.

Activiteiten zijn tot nader order geannuleerd of uitgesteld
Alle activiteiten die gepland staan zijn in ieder geval tot en met 1 juli geannuleerd of uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Houd onze activiteitenagenda in de gaten voor de nieuwe planning.

Omdat ontwikkelingen zich snel blijven opvolgen, is het goed om de komende tijd deze website, Twitter, Facebook en Instagram in de gaten te houden voor het laatste nieuws en de leuke online activiteiten van de docenten. Onze docenten onderhouden daarnaast, vanzelfsprekend, de gebruikelijke communicatie met jullie als leerlingen en cursisten.

Lees hier meer over de dienstverlening in OPEN

We rekenen op je begrip en medewerking.

Om het thuis wat aangenamer te maken, kun je filmpjes van diverse docenten bekijken met onder andere lessen voor jong en oud!