Maatregelen coronavirus

13-03-2020

Update: 19:35 uur donderdag 26 maart 2020

De fysieke lessen en cursussen van De VAK zijn voorlopig gestaakt tot en met 1 juni.

Voorlopig gaat De VAK er van uit dat de lessen in OPEN en De Hofstee helaas pas vanaf 1 juni weer van start kunnen gaan. Dinsdag 31 maart komen er echter weer nieuwe besluiten van de regering. De VAK wacht die besluiten af. Ondertussen volgt De VAK in alles de richtlijnen van het RIVM en de brancheorganisatie.

Een aantal docenten is wel al bezig met online lessen of alternatieve opdrachten. Houd de berichtgeving vanuit je docent hierover in de gaten.

Vragen die je docent niet kan beantwoorden, kun je mailen naar info@vak-delft.nl. Vanwege alle beperkingen, is de administratie telefonisch helaas onregelmatiger te bereiken dan normaal.

Activiteiten zijn tot nader order geannuleerd of uitgesteld
Alle activiteiten die gepland staan zijn in ieder geval tot 1 juni geannuleerd of uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Houd onze activiteitenagenda in de gaten voor de nieuwe planning.

Omdat ontwikkelingen zich snel blijven opvolgen, is het goed om de komende tijd deze website, Twitter, Facebook en Instagram in de gaten te houden voor het laatste nieuws en de leuke online activiteiten van de docenten. Onze docenten onderhouden daarnaast, vanzelfsprekend, de gebruikelijke communicatie met jullie als leerlingen en cursisten.

We rekenen op je begrip en medewerking.