Help De VAK #opwegnaarOPEN

08-03-2018
Vanaf het cursusseizoen 2018-2019 vinden de cursussen en lessen Muziek, Beeldend, Dans, Theater en Schrijven plaats in het verbouwde pand van DOK bibliotheek. Op dat moment krijgt het pand de naam OPEN en gaan DOK en VAK gezamenlijk activiteiten organiseren in OPEN.

De financiering van het OPEN-plan is voor een groot deel rond maar voor de bouw, inrichting en aankleding van de muziekstudio's, schilder- en keramiekateliers en dans- en theaterstudio's kunnen wij jouw steun gebruiken! Maak een keuze uit de verschillende campagnes en acties en doneer via www.voorjebuurt.nl/open.

Diverse VAKdocenten en -cursisten hebben een actie opgezet:


Schilder- en keramiekateliers
De VAK biedt jaarlijks vele cursussen aan op het gebied van onder meer tekenen, schilderen en keramiek. Ook op de nieuwe OPEN-locatie zijn werkruimtes ingericht waar cursisten van alle leeftijden aan de slag kunnen gaan met hun talenten en ambities.
Met jouw bijdrage/donatie houden we schone ruimtes, is er frisse lucht en sluiten we wanneer nodig de zonnewering.
Doneer nu!

Make Some Noise (in de muzieklokalen)
In OPEN heeft De VAK diverse studio's en werkruimtes. Er zijn ruimtes waar rust en verstilling heerst. Er zijn ook studio's waar leerlingen en docenten muziek maken, soms hard maar vaak ook luid.
Met jouw bijdrage/donatie voor dit 'Make Some Noise' onderdeel van De VAK in OPEN draag je bij aan de isolatie en luchtbehandeling. Daarnaast willen we de studio's gezellig inrichten en aankleden.
Doneer nu!

Zweven over de vloer
De VAK heeft diverse dans- en theaterstudio's. De zalen zijn uitgerust met spiegelwanden, barres, muurgordijnen en audioapparatuur. Op een goede zwevende vloer kan iedereen aan de slag met alle mogelijke dansstijlen; van ballet tot breakdance, van modern tot musical.
Met jouw bijdrage/donatie kunnen we de dans- en theaterstudio's voorzien van die zwevende vloer, spiegelwanden en audioapparatuur.
Doneer nu!