Cursussen deze herfst

05-10-2020

Na de herfstvakantie starten diverse nieuwe cursussen bij De VAK.

Iedereen vanaf 9 tot en met 20 jaar, geïnteresseerd in het maken van muziek met de computer of draaitafel, kan bij het centrum voor de kunst in Delft terecht voor een dj of producercursus.
Twee nieuwe jonge docenten starten, bij genoeg aanmeldingen, deze korte cursussen vanaf 26 oktober.

Voor volwassenen die meer willen leren over tekenen start de Stadsacademie Delft vanaf 31 oktober. Na de 30 lessen van deze intensieve tekencursus ben je een meester in de tekenkunst.

Lichaam en geest
Bij de cursussen van de afdeling Body & Mind kom je tot rust in lichaam en geest. De cursus yoga voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar is ook nieuw. Dit is een combinatie van een kindgerichte vorm van yoga, mindfulness en meditatie met een nadruk op plezier. Volwassenen kunnen kiezen uit de cursussen Qi Gong, Tai Chi, Impro Dans, Dans je Fit 55+, Zumba dans en zenpatronen en mandalatekenen.

Koren en ensembles
De VAK is ook een plek om gezellig en veilig samen muziek te maken en samen te zingen. Aanmelden voor een van de koren of ensemble is nog steeds mogelijk. Na aanmelding maak je kennis met de docent/dirigent en de rest van het koor of ensemble. In OPEN aan het vesteplein in Delft vind je verschillende muziekstijlen en genres bij de koren en ensembles: van pop tot jazz en van salsa tot Antilliaanse muziek.

Kijk op www.vak-delft.nl/herfstcursussen voor meer informatie over de verschillende cursussen.