Theater na de Dam - Ontspoord

Datum:
28 maart
Tijdstip:
13:45 - 15:00
Locatie:
OPEN
Vesteplein 100, Delft
Kosten:
Zie https://vak-delft.nl/cursusaanbod/theater/theater-na-de-dam-ontspoord
De gespreksdag met de deelnemers van Theater na de Dam - Ontspoord vindt aangepast plaats door de komende week online te ontmoeten en via andere kanalen zoals ouderwetse briefwisseling, mail en telefoon.

Verhalenvertellers gezocht


Bracht u uw kinderjaren door tijdens de Tweede Wereldoorlog in de stad Delft? In het kader van deze theatervoorstelling van De VAK zoeken we mensen die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog jong waren en in Delft woonden. U gaat in gesprek met jongeren van nu over de oorlog. Hoe was het om op te groeien in een stad in oorlog? We willen de geschiedenis en de verhalen van de stad Delft een podium geven. Op basis van de gesprekken maken de jongeren met twee regisseurs een locatievoorstelling die op 3 en 4 mei 2020 te zien is in de binnenstad van Delft, waarbij u uiteraard onze hoofdgast bent.


De gespreksdag vindt plaats op
Datum: zaterdag 28 maart 2020
Tijd: 13.45 - 15.00 uur
Locatie: OPEN, Vesteplein 100, Delft
Aanmelden per mail: remkoweijer@telfort.nl
Telefonisch contact: 06-20399420


Theaterspelers en -makers gezocht

Doe mee aan een bijzonder voorstellingsproject waarbij je niet alleen als speler maar ook als maker aan de slag gaat.
Je maakt in korte tijd een locatievoorstelling aan de hand van bijzondere verhalen uit de Tweede  Wereldoorlog in Delft.

Kijk hier voor meer informatie, ook over de aanpassingen ivm de maatregelen rondom het corona-virus.

De voorstelling speelt op 4 mei 2020 in het centrum van Delft en maakt onderdeel uit van tientallen voorstellingen in Nederland die op eenzelfde manier zijn gemaakt.