Theater Na de Dam: Wandelroute door Delft

Datum:
03 mei t/m 31 mei
Tijdstip:
10:00 - 17:00
Locatie:
Delft
Delft
Kosten:
10,00
Voor deze editie van Theater Na de Dam hebben De VAK Delft en Theater Na de Dam een speciale coronaproof wandelroute door Delft gemaakt. We nemen je mee op een bijzondere wandeling door de stad. Daarbij staat dit jaar het thema vrijheid centraal. De routekaart brengt je op plekken in Delft die belangrijk waren in de oorlog. Onderweg bekijk je oude en nieuwe filmpjes, luister je naar podcasts en geef je antwoord op theatrale en filosofische vragen. Ga mee op zoek naar het verhaal van de gestorven soldaat. Hoe groot is het verschil tussen goed en kwaad? En hoe vier je de vrijheid? Je kunt de wandeling in je eentje doen, maar samen is het gezelliger.
En als je niet in Delft woont, beleef je de wandeling digitaal vanuit huis.
 
Nieuwsgierig? Bestel dan nu de wandelroute op http://bit.ly/WandelrouteTheaterNadeDam.
 
Belangrijke informatie
Het pakket is op te halen op 3 mei tussen 10.00 tot 17.00 uur bij het Rietveld Theater. Adres: Rietveld 49, 2611LH in Delft. De wandelroute maakt gebruik van QR codes om jou de filmpjes en podcasts te tonen. Zorg dat je telefoon is opgeladen en neem oortjes mee. En natuurlijk de goodiebag met de wandelroute, de stadskaart en meer.

Woon je niet in Delft? En/of is ophalen lastig? Stuur dan een e-mail naar remkoweijer@telfort.nl en we zoeken naar een passende oplossing.