Tentoonstelling VAK cursisten in 38cc

Datum:
01 september 2019 t/m 29 september 2019
Tijdstip:
13:00 - 17:00
Locatie:
38CC
Papenstraat 5, 2611JB Delft
Kosten:
Gratis

Gewoon Bijzonder: "Jeder Mensch ist ein Künstler"

Dit najaar organiseert 38CC parallel aan de Pieter de Hooch-tentoonstelling in Museum Prinsenhof de kunstmanifestatie 'Gewoon bijzonder-Bijzonder gewoon'. De Hooch schilderde het dagelijks leven in de zeventiende eeuw. Nu zullen meer dan twintig nationaal en internationaal bekende hedendaagse kunstenaars vanuit een moderne visie uiting geven aan het alledaagse. Hoogtepunt wordt 'Narrow House' van de Oostenrijkse kunstenaar Erwin Wurm.

Aan een manifestatie over het alledaagse en de gewone man mag een bijdrage van de amateurkunstenaar natuurlijk niet ontbreken.

Reden voor 38CC om verschillende groepen die op vrijetijdsniveau met kunst bezig zijn te vragen het dagelijks leven te verbeelden, met Pieter de Hooch als inspiratiebron. Leerlingen van Christelijk Lyceum Delft CLD, leden van Fotoclub FC'59 Delft, cursisten van De VAK, centrum voor de kunsten en deelnemers van Ipse de Bruggen hebben hier de afgelopen maanden enthousiast aan gewerkt. Het resultaat mag gezien worden. Meer dan tweehonderd werkstukken in verschillende technieken zijn geselecteerd voor de tentoonstelling 'Gewoon bijzonder (Jeder Mensch ist ein Künstler)'. Ook de resultaten van het Golden Selfie-project van Atelier Gonny Stuut worden geëxposeerd.
Al met al een bijzondere salon van 'gewone kunstenaars'.

De opening vindt plaats op zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 tot 18.00 uur.

Openingstijden:
wo t/m zo van 13.00 tot 17.00 uur