Lunchpauzeconcert - Tamara Obreskova, mezzo-sopraan en Arkadi Gankin, accordeon

Datum:
21 januari
Tijdstip:
12:45 - 13:30
Locatie:
OPEN
Vesteplein 100, Delft
Kosten:
vrijwillige bijdrage
De VAK gaat ook dit seizoen door met de succesvolle lunchpauzeconcerten op (bijna) iedere laatste dinsdag van de maand.

Dinsdag 21 januari verzorgen docenten van De VAK Tamara Obreskova, mezzo-sopraan en Arkadi Gankin, accordeon het maandelijkse VAK lunchpauzeconcert

12.45 – 13.30 uur in OPEN op het grote podium

Russische chanson

De Russische klassieke- en volksmuziek is bij heel veel mensen bekend. Veel minder mensen kennen de prachtige Russische chansons, vol met vreugde, verdriet, dromen, verlies, blijheid en liefde.

Tijdens het lunchconcert van muziekdocenten van De VAK, Tamara Obreskova (zang) en Arkadi Gankin (accordeon), op 21 januari 2020 kun je een aantal van de mooiste chansons beluisteren. De beide uit Rusland afkomstige topmuzikanten nemen je mee op een muzikale reis langs de mooiste chansons van de twintigste eeuw.

Tamara en Arkadi komen oorspronkelijk uit Wit-Rusland, hebben daar hun opleiding genoten, carrière gemaakt en successen gehad. Ondertussen wonen ze elk alweer zo'n 30 jaar in Nederland en zijn hier gesetteld. Arkadi en Tamara hebben elkaar pas in Nederland toevallig ontmoet en treden af en toe samen op. De incidentele samenwerking is voor beide plezierig en van hoog niveau zoals je op 21 januari kunt horen en zien.

Neem je boterhammen mee of haal een lekkere tosti in de het proeflokaal van OPEN en neem plaats op de tribune. Voor het concert wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

De lunchpauzeconcerten van De VAK worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente Delft.