Lunchpauzeconcert klassiek cello en piano

Datum:
16 april 2019
Tijdstip:
12:45 - 13:30
Locatie:
De VAK in OPEN
Vesteplein 100
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Op dinsdag 16 april spelen Willemijn Knödler en Daniel van der Hoeven de 1e sonate voor piano en cello in e-mineur, op. 38 van Johannes Brahms. Het stuk bestaat uit drie delen die zij alle drie ten gehore gaan brengen tijdens het lunchpauzeconcert bij De VAK in OPEN. De delen zijn: Allegro ma non troppo, Allegretto quasi Menuetto, Allegro.

 

Willemijn is Cellist en docente bij De VAK. Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Conservatorium van Amsterdam bij Monique Bartels, Gregor Horsch en Doris Hochscheid, en behaalde haar Masterdiploma in 2012 aan de Royal College of Music in Londen bij Melissa Phelps. Willemijn speelt op een cello, gemaakt in 2003 door Thomas Martin en met een strijkstok gemaakt door Lothar Seifert in de jaren 1930.

 

Daniël van der Hoeven is pianist en docent bij De VAK. Hij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium bij Ellen Corver en Naum Grubert. In 2010 sloot hij zijn studie af met onderscheiding. Zijn debuut-CD met werken van Prokofiev en Bartók kwam in de herfst van 2013 uit en werd zeer positief ontvangen.