Delft Chamber Music Festival

Datum:
26 juli 2018 t/m 05 augustus 2018
Tijdstip:
09:00 - 23:30
Locatie:
Museum Prinsenhof
Sint Agathaplein 1
Kosten:
zie website www.delftmusicfestival.nl
KINDEREN GEZOCHT VOOR PRODUCTIE DELFT CHAMBER MUSIC FESTIVAL

Liza Ferschtman, artistiek leider van het Delft Chamber Music Festival, nodigt van 26 juli t/m 5 augustus de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tien dagen lang samen met haar op zoek te gaan naar de liefde in de muziek. Voor de voorstelling Lief, Liefste, Allerliefste <3#Delft is het festival op zoek naar kinderen tussen de 8 en 13 jaar die kunnen dansen, zingen of een instrument bespelen. Tijdens de voorstelling op zondagmiddag 29 juli kunnen de ouders, opa’s en oma’s, broers en zusjes in Lijm & Cultuur komen kijken.
Lees hier de oproep: https://delftmusicfestival.nl/nl/nieuws/oproep-kinderen-8-13-jr-gezocht-voor-muziektheatervoorstelling

Op woensdag 1 augustus is de familievoorstelling Aadje Piraatje viert feest te zien in het Rietveld Theater. En verder zijn er tal van andere concerten tijdens het festival.
Kortom: laat je verrassen en kijk op www.delftmusicfestival.nl voor meer info.

Deze zomer vindt voor de 22ste keer het sfeervolle Delft Chamber Music Festival plaats onder artistieke leiding van violiste Liza Ferschtman.
In tien dagen kunt u meer dan 20 concerten bijwonen in en rond de historische binnenstad van Delft. Herkenbaar en geliefd repertoire uit de klassieke muziek en kamermuziek wordt hierbij gecombineerd met minder bekende, avontuurlijke programmering en verrassende elementen. Het thema van deze editie is liefde met de titel Jij en ik.

DCMF musici maken gebruik van de lokalen bij De VAK om te reperteren.