VAKbestuur

Bestuursleden

Frans de Jong

Penningmeester

Tom Palms

Bestuurslid

Peter Laskewitz

Secretaris

Mariëtte Visser

Bestuurslid

Barbara Ney

Bestuurslid

Liesbeth Zoetmulder

Bestuurslid

Bestuur

De Coöperatie De VAK, centrum voor de kunsten Delft, U.A. is een vereniging waarvan alle docenten lid zijn. Het geheel wordt geleid door de directeur samen met een klein team medewerkers. Beleidsontwikkeling vindt plaats door het bestuur van de coöperatie in samenspraak met de directie.

Je kunt het bestuur bereiken op bestuur@vak-delft.nl . Het bestuur bestaat uit zes personen, waarvan twee docenten. De overige vier leden hebben uiteenlopende achtergronden. Vergaderingen van het bestuur vinden éénmaal per maand plaats. Het bestuur heeft een belangrijk deel van haar bevoegdheden gedelegeerd aan de (uitvoerend) directeur. Het bestuur bestaat uit:

 

  WoonplaatsHuidige functieErvaring bestuurlijk en toezicht
Frans de Jong PijnackerEigen bureauBankwezen
Peter Laskewitz DelftEigen bureauBeleidsonderzoek
Barbara Ney Den HoornDocent VAK MuziekMuziek- en cultuureducatie
Tom Palms SchiedamDocent VAK Muziek 
Mariëtte Visser Delft  
Liesbeth Zoetmulder Delft  

Jaarverslagen

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info