VAKature - koordirigent(e)

Vacature

Coöperatie De VAK, centrum voor de kunsten Delft, is een nieuw collectief van ongeveer 95 kunstdocenten dat sinds 2016 kunstlessen verzorgt voor Delft en omgeving. Het centrum bestaat uit de afdelingen muziek, dans, theater, beeldend, schrijven, multimedia en mode. Jaarlijks verzorgt De VAK meer dan 300 cursussen en lessen voor ongeveer 2500 cursisten en deelnemers. Daarnaast zijn er regelmatig uitvoeringen, presentaties en projecten en werkt De VAK samen met andere partijen in de stad. Medio 2018 verhuist De VAK naar een nieuwe locatie, waar samen met de bibliotheek DOK het centrum “OPEN” ontstaat. 

De VAK is als jonge organisatie volop in ontwikkeling, maar doet dat op basis van de jarenlange ervaring van een groep stevige kunstprofessionals. 

Ben jij een gedreven ZZP’er met passie voor jouw vakgebied en wil je deel uitmaken van een coöperatieve gemeenschap van professionals? 

 Voor ons popkoor “From the Top” zijn wij per direct op zoek naar: 

koordirigent(e)

Het popkoor “From the Top” is een (tot nu toe) relatief klein koor met rond de 12 leden. Het repertoire bestaat uit popmuziek uit de jaren’50 tot nu. Het koor repeteert op woensdagavond in OPEN, Delft. 

Wij zoeken iemand die:
  • Je hebt een afgeronde conservatorium pop of jazz-opleiding zang of docent muziek 

  • Je hebt ervaring met het dirigeren van koren 

  • Je hebt ervaring in het lesgeven aan groepen en het “managen” daarvan 

  • Je bent enthousiast en bereid om bij te dragen aan de groei van De VAK

  • Je kunt goed samenwerken in een dynamische omgeving

  • Je bent flexibel en kunt omgaan met veranderingen

Wat mag je van ons verwachten?
  • Flexibiliteit en autonomie als ZZP’er

  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen de kunst- en cultuursector

  • De mogelijkheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van De VAK

  • Samenwerking met een gepassioneerd team van kunstprofessionals

Kijk hier voor meer informatie over De VAK en de afdeling muziek.
Enthousiast geworden?

Als je geïnteresseerd bent en denkt dat je past binnen ons team, ontvangen wij graag je cv en een korte motivatiebrief. Stuur deze naar info@vak-delft.nl t.a.v. coördinatormuziek voor 14-11-2023. 

 

Coöperatie De VAK is een inclusieve werkgever en moedigt sollicitaties aan van kandidaten met diverse achtergronden en ervaringen. 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info