Docenten

Elise Sluiman
docent muziek
Elise Sluiman geeft op De VAK hobolessen aan kinderen en volwassenen en biedt de mogelijkheid lessen te volgen op barokhobo. Daarnaast verzorgt ze de muzieklessen aan peuters en kleuters in de Speeltuinmix 4x4 op zaterdagochtend.

Elise Sluiman sloot in juli 2015 haar masterstudie hobo af met grote onderscheiding aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel bij Karel Schoofs. Van 2006 tot 2013 studeerde ze aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Hans Roerade, Alexei Ogrintchouk en Lucas Macias Navarro. Tijdens haar masteropleiding in Den Haag volgde ze de tweejarige Orkest Master, een samenwerkingsverband tussen het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. Elise soleerde onder andere met concerten van Mozart, Vivaldi en Hidas.

Elise heeft zich naast de moderne hobo gespecialiseerd in barokhobo. De afgelopen jaren studeerde ze barokhobo bij Frank de Bruine in Den Haag en bij Paul Dombrecht en Marcel Ponseele in Brussel.

Tegenwoordig speelt ze regelmatig met verschillende barokorkesten en ensembles in binnen- en buitenland mee, gespecialiseerd in het spelen van oude muziek op authentieke instrumenten.

Momenteel geeft Elise hoboles aan De VAK, centrum voor de kunsten Delft, Muziek@Maassluis en bij The Residents in Den Haag. Daarnaast geeft ze bij Muziekschool Sering naast hobolessen ook muzieklessen aan peuters en kleuters.