Docenten

Janine Schott
docent dans

Al snel werd mij duidelijk dat mijn passie lag om met en voor kinderen/jongeren te werken met dans en theater. Na mijn dansopleiding op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag ben ik mij ook gaan richten op andere stijlen. Samen met mijn voormalig danspartner hebben we in 2000 een danstheater gezelschap 2daPoint opgericht waar wij met veel plezier in binnen en buitenland voorstellingen en workshops voor kinderen en jongeren verzorgden. 

Enkele gezelschappen waar  choreografieën en/of lessen  voor heb verzorgd zijn: Rijswijks Jeugdtheater, Utrecht Studenten Toneel, Koninklijke Conservatorium DH, Alba Theaterhuis, Artemis, Dinner for One, voorstelling "Wil je in ons groepje" (Onno Innemee en Mike Bodee), Sarakasi/ Kenia.

Bij de VAK verzorg ik de danslessen voor de theaterafdeling en de choreografieën voor de musical productie groep 10-12 jaar en verzorg de wekelijkse danslessen op de Freinetschool.

Naast de VAK ben ik ook de founder en dansdocent bij  SiR Musical Theaterschool in Scheveningen en ontwikkel en verzorg workshops voor mijn bedrijf Schott in de Rose.