Docenten

Florianne Dobrowolski
docent dans

Ik ben Florianne Dobrowolski, geboren in 1981. Op het moment werk ik als dansdocent bij De VAK. Ik deed in 2001 eindexamen op het Erasmiaans Gymnasium. Daarna koos ik om in de dans verder te gaan, mijn allergrootste passie naast muziek (viool).

Ik studeerde in 2005 af aan Codarts, Rotterdamse Dansacademie. Mijn afstudeerrichting was jazz/tap. Na mijn studie werkte ik een als dansdocent en uitvoerend danseres (in shows) onder meer op een cruiseschip en ook twee seizoenen bij muziektheatergezelschap Zenga. Ook ben ik verbonden aan Stichting Cliniclowns Nederland.

Dansplezier is een feest
Lesgeven ben ik naast het werk op het podium steeds met heel veel plezier blijven doen: op balletscholen, in het basis- en voortgezet onderwijs en bij andere instellingen. Lesgeven is voor mij zeer inspirerend, motiverend en leuk door het contact met de leerlingen, van kinderen tot volwassenen, en doordat je als docent zo direct geeft en neemt. Om uiteindelijk vooruitgang en ontwikkeling en dansplezier bij de leerlingen te zien is een feest! Sinds 2008 werk ik voor De VAK, waar ik met veel plezier les geef.