Docenten

Wilma Keizer
'...known for their energy and daring colourcombinations.'
docent beeldend

Ik ben Wilma Keizer, docent beeldend bij De VAK. Naast de lessen bij De VAK werk ik als beeldend kunstenaar op mijn atelier. Ik exposeer zeer regelmatig.

In 2015 was mijn werk te zien op de Contemporary Rotterdam. In Dordrecht exposeer ik regelmatig bij galerie de Compagnie en galerie Wijnstraat. Ook is er permanent werk van mij te zien bij v Waay&Soetekouw op de markt in Delft. Vind je het leuk mijn werk te zien dan kun je naar mijn website gaan of via de link hierboven mijn zakelijke facebookpagina wilmakeizerpaintings bekijken.

De laatste jaren geef ik de cursus "schilderen op eigen wijze ". In deze cursus schilderen cursisten naar eigen thema's en ontwikkelen hun eigen stijl. Tijdens de lessen laat ik werk van professionele schilders zien waar ik ook opdrachten aan verbind die je zou kunnen doen. Behalve dat het zeer belangrijk is je uit te dagen je te ontwikkelen in het tekenen en schilderen, is het ook heel belangrijk dat je plezier beleeft aan het maak proces en je je lekker voelt in de groep.

Sommige cursisten schilderen al vanaf 2000 bij mij maar elk jaar komen enkele plekjes vrij voor verse instroom. Dat is maar goed ook, zo blijft er altijd beweging in de groepen. Ik vind het ontzettend leuk om les te geven aan iedereen die interesse heeft in schilderen.

Hieronder een stopmotionfilmpje dat Kim Schonewille maakte van Museumnacht 2013 toen ik samen met mijn cursisten een Binnenhof-groot organisch kunstwerk maakte terwijl er allerlei optredens plaatsvonden.
Tekenen & schilderen vervolg 16+