Docenten

Wilma Keizer
'...known for their energy and daring colourcombinations.'
docent beeldend

Sinds 2000 ben ik in dienst bij de VAK. 
Ik vind het inspirerend en uitdagend werk wat maakt dat ik het nog steeds zeer naar mijn zin heb. 
De laatste jaren geef ik de cursus "eigen stijl " op 4 tijdstippen, woensdag / vrijdagochtend en dinsdag / vrijdagavond. 
In deze cursus schilderen/tekenen cursisten naar eigen thema's en ontwikkelen hun eigen stijl. 
Een keer in de 8 weken geef ik een opdracht waar je de vrijheid hebt om daar wel of niet aan mee te doen. 
Daarnaast probeer ik altijd weer te inspireren met werk van moderne schilders en door je vragen te stellen.

Sommige cursisten schilderen al vanaf 2000 bij mij maar elk jaar komen er ook wel enkele plekjes vrij voor verse instroom. Dat is maar goed ook, zo blijft er altijd beweging in de groepen.

Naast de lessen bij de VAK werk ik als beeldend kunstenaar op mijn atelier. Ik exposeer zeer regelmatig, in Delft oa bij Ruimte Remmelink . Ook is er permanent werk van mij te zien bij v Waay&Soetekouw op de markt en bij DOK. In Dordrecht exposeer regelmatig ik bij galerie de Compagnie. En momenteel heb ik een reisende expositie in Litouwen.

Vind je het leuk mijn werk te zien dan kun je naar mijn website gaan of via de link hierboven mijn zakelijke facebookpagina wilmakeizerpaintings opzoeken waar ik iedere week een schilderij op plaats.

Hieronder een stopmotionfilmpje dat Kim Schonewille maakte van Museumnacht 2013 toen ik samen met mijn cursisten een Binnenhof-groot organisch kunstwerk maakt terwijl er allerlei optredens plaatsvonden. 
Schilderen op je eigen wijze Tekenen & schilderen vervolg