Docenten

Margrith Barnhoorn
docent beeldend
Mijn naam is Margrith Barnhoorn, ik ben iemand die erg actief is op het gebied van de kunsteducatie. Zo werk ik als docent, consulent én coördinator bij organisaties die hiermee te maken hebben. Als docent geef ik met veel plezier les op het gebied van kunstgeschiedenis, van oudheid tot heden, in alle disciplines. Ik vind dit onderwerp en vakgebied namelijk ontzettend interessant. Ik geef onder andere les als docent beeldend bij coöperatie De VAK. 

Naast het werken als docent ben ik ook nog actief als consulent bij de afdeling Kunsteducatie voor de scholen. Hierbij gaat het om maken of initiëren van projecten op het gebied van musea, archief, monumenten en archeologie voor primair en voortgezet onderwijs in Delft. Daarnaast gaat het om ondersteuning van zowel scholen als instellingen in Delft op gebied van erfgoededucatie.

Bij de uitvoering van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft (zie www.cultuurhelden.nl) ben ik verder ook coördinator, zowel op inhoudelijk als organisatorisch gebied, van projecten op verschillende scholen