Docenten

Lucy de Haas
docent beeldend
Zelfstandig beeldend kunstenaar met een passie voor recyclekunst.

Ik heb het diploma Modetekenen en illustreren behaald aan de Amsterdamse Mode Academie Vogue. Ben werkzaam geweest als grafisch ontwerpster bij TNO en als activiteitenbegeleider op dagcentra voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 2007 geef ik cursussen en workshops Decoratieve Recyclekunst aan volwassenen, kinderen en mensen met een verstandelijke beperking (o.a. in Delftse wijkcentra, voor de Brede School, bij Natuur- en milieu centrum de Papaver, in eigen atelier en op locatie). Ook geef ik cursussen Natuurlijk Tekenen en Creatieve Expressie.

Via het programma Cultuureducatie met Kwaliteit van de VAK, werk ik mee als uitvoerend docent op verschillende Delftse basisscholen. Ik vind het heel leuk om met verschillende creatieve projecten bezig te zijn, om kinderen en volwassenen te inspireren om met verwondering en “andere ogen” naar de wereld in- en om ons heen te kijken en hen te ondersteunen in het ontplooien van hun eigen creativiteit.

Het bewust omgaan met het milieu heeft voor mij een hoge prioriteit, ik wil daarom ook graag mensen stimuleren om de creatieve mogelijkheden van afvalmateriaal te onderzoeken en te ontdekken.
Zenpatronen en mandala tekenen 18+