Nu ook op maandag Spreekuur Jongeren Informatie Punt (JIP)

JIP was er al elke donderdag in OPEN, nu kan je ook maandagmiddag bij JIP langskomen voor als jouw vragen. Maar wie is nu JIP, voor wie zijn ze er en wat kan je vragen?

Ben je 12 t/m 26 jaar en woon je in Delft? Heb jij vragen of wil je iets kwijt over jouw situatie? JIP geeft je gratis informatie, advies en hulp. Alles is uiteraard vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. We hebben maar één doel: jou verder helpen!

Wij hebben elke maandag- en donderdagmiddag spreekuur van 15.00 tot 17.00 uur in OPEN. Op maandag zitten we in studio 1.5, en op donderdag zitten we in studio 1.3. Wij kunnen jou gratis en anoniem informatie, advies en hulp geven over allerlei thema’s. Geen vraag is te gek! Bijvoorbeeld over een woning zoeken, studiefinanciering, seks, gevoelens, social media, geldzaken of iets anders. Loop gerust eens binnen of plan een afspraak in via onze website www.jiphaaglanden.nl.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info