Nominatie House of Styles voor de Club van het jaar!

Trots op onze House of Styles. Met hun project Unity Jam zijn zij genomineerd voor de Club van het jaar. Help ze mee naar de overwinning en stem via https://www.clubvanhetjaar.nl/?elected%40vote=912193. Belangrijk is om in de top 5 van de gemeentewinnaars te komen om door te gaan voor de grote prijs. Stemmen kan tot 24 mei.

Nominatie House of Styles

Nog niet overtuigd om te stemmen? House of Styles is om een speciale reden genomineerd. Vorig jaar tijdens de lockdown bedachten de oudste studenten van House of Styles namelijk een evenement met dancebattles voor kinderen van 5-12 jaar en van 12-25 jaar. Het plan dienden zij zelf in bij Fonds 1818. Fonds 1818 doneerde en daarmee werd het plan realiteit. Met het beschikbare bedrag hebben zij het evenement georganiseerd. Het thema voor dit evenement was Unity in the Community vanwege de golf van verdeeldheid die vanuit America en de Black Lives Matters movement ook in Nederland haar stempel drukte. Zij wilde dat de diversiteit binnen de Nederlandse Breaking scene positief werd belicht. Eenheid in de samenleving door samen te dansen, dat vonden zij belangrijk. Ze waren het enige evenement tot nu toe waar er weer samen gedanst kon worden in Nederland, binnen de RIVM maatregelen. Met dit evenement hebben zij uiteindelijk gezorgd voor een positieve boost voor de gehele Nederlandse Breaking community, jong én oud. Zij verdienen daarom in het zonnetje te worden gezet voor alle liefde die ze er zelf in hebben gestoken en hebben verspreid onder de Nederlandse Breaking scene.

Bij het evenement mocht publiek aanwezig zijn, maar alle thuisblijvers konden meegenieten door middel van een livestream. Kijk de livestream terug en stem op House of Styles!

(battles beginnen bij 40 minuten)

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info