De VAK krijgt een nieuwe directeur 

Edwin Spek wordt de nieuwe directeur van De VAK, het centrum voor de kunsten in Delft. Spek is momenteel werkzaam als programmaleider Vrijetijdsaanbod bij Platform C in Amstelveen. Hij is oprichter en festivaldirecteur van het Suikerzoetfilmfestival in Schiedam en heeft twee galeries opgezet ter bevordering van jong talentontwikkeling en vernieuwing. In zijn vrije tijd zet hij zich in als bestuurslid van ‘t Huis te Poort in Schiedam, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd podium voor Oude Klassieke Muziek, en als bestuurslid van de Waterweg Cultuurprijs, die opkomende culturele initiatieven in de Rijnmond regio ondersteunt. 

Edwin: “Ik kijk er enorm naar uit om dit geweldige instituut te vertegenwoordigen en nauw samen te werken met allen die een band hebben met De VAK.” 

Spek start maandag 14 augustus bij De VAK. De huidige directeur Huub ‘t Hoen neemt op 30 september afscheid. 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info