Muziek in De Hofstee

Speciaal voor senioren organiseert De VAK in De Hofstee in Delft middagconcerten en meezingmiddagen.

Meezingmiddag

De meezingmiddagen zijn gezellige bijeenkomsten waarbij onder het genot van een hapje en drankje samen nummers worden gezongen. Je hoeft geen zangtalent te zijn, maar wel van gezelligheid houden. Heb je zin om mee zingen? Dan zing je mee. Wil je alleen luisteren? Dan is het ook goed. Elke middag heeft een eigen thema en docent Hille geeft je ook nog wat tips & trucs. De meezingmiddag is elke 3e dinsdag van de maand.

Middagconcert

Elke 4e woensdag van de maand organiseert De VAK een concert. VAKdocenten en collegamusici tonen de diversiteit van muziek. Van klassiek naar pop, en van opera naar jazz. Alle stromingen komen voorbij. Voorafgaande aan het concert kan je eventueel genieten van een lunch.

Bekijk hier de hele agenda.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info