Het gevoel van leegte

Koop kunst voor kunst

Kunst voor kunst

Doris van Iperen kwam tijdens de lockdown bij De VAK met het verzoek om als vrij werk foto’s van onze leegstaande lokalen te mogen maken. De serie groeide uit tot iets bijzonders. Een mooie samenwerking met als eindresultaat een expositie. Het deed ons ook meer dan eens beseffen hoe hard de kunst- en cultuursector door corona is getroffen. Onze cursisten hebben De VAK veelal gesteund en zijn ons trouw gebleven. Onze docenten hebben meer dan ooit hun flexibiliteit en creativiteit getoond: lessen werden online of buiten gegeven en extra lessen werden ingezet tijdens lockdown-vrije periodes. Helaas was er niet altijd een oplossing mogelijk en soms zat er niets anders op dan een cursus of les te annuleren, met inkomensgevolgen voor de docent van dien. 

Foto’s uit de expositie kopen

.De VAK en Doris willen een kleine groep docenten die door de lockdowns en corona-restricties binnen De VAK het hardst getroffen is, graag extra ondersteunen. Alle foto’s in de foto expositie – Het gevoel van leegte kunnen worden gekocht. Daarbij is er sprake van een gelimiteerd (10) aantal prints per foto. De opbrengst komt geheel ten goede aan bovenstaande groep docenten. Vanaf 2 september kun je hier een of meerdere werken kopen. Alle exemplaren zijn genummerd en gesigneerd door Doris van Iperen. Bij elke aankoop krijg je een boekje met de complete serie cadeau.

Limited edition

Alle foto's zijn genummerd en gesigneerd. De foto's worden uitgegeven op volgorde van binnenkomst van aankoop.

Hoe werkt het?

Kies jouw favoriet. Ga naar het bestelformulier en vul alle gegevens in. Je krijgt van ons een factuur. Is de factuur voldaan dan kun je de foto's eind oktober ophalen bij De VAK.

Formaten en prijzen

Elke foto is beschikbaar in de volgende formaten:
A1 84,1 x 59,4 cm € 250,-
A2 59,4 x 42,0 cm € 200,-
Materiaal: Dibond 3 mm (aluminium)
De nummering loopt door ongeachte het gekozen formaat.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info