Thomas Reyna

Docent muziek
Thomas Reyna

Van kinds af aan heb ik een grote passie voor muziek. Ik heb mijn bachelordiploma bij Cornish College of the Arts in Seattle, Washington gehaald. Ik heb tijdens mijn studie bij Cornish moderne dwarsfluit bij Paul Taub gestuudeerd. Ik nam deel aan nieuwe en hedendaagse masterclasses bij Robert Dick, Jarrad Powell, Claire Chase en Molly Barth. Ik studeerde ook tijdens mijn bachelor historische uitvoeringspraktijken. Ik heb mijn studie historische dwarsfluiten bij Janet See vervolgd. Ik heb ook historische uitvoeringspraktijken gestudeerd bij Nancy Zylstra, Anna Mainbridge, Byron Schenkmen, Steven Stubbs, Jaap ter Linden, Jacques Oog and Paige Whitley-Bauguess. In 2018 heb ik mijn masterdiploma in oude muziek bij het Koninklijk
Conservatorium behaald. Tijdens mijn studie heb ik bij Kate Clark en Wilbert Hazelzet historische dwarsfluiten gestudeerd.

In het verleden heb ik bij de Bach Orchestra of the Netherlands, Apollo Ensemble, Musica Aeterna, Das Neue Mannheimer Orchester, Northern Consort, Queen City Musicians en Ensemble Audax meegewerkt.

Ik ben de oprichter van twee oude muziek ensembles, Les Musiciens Derrière les Dunes; een ensemble dat gespecialiseerd in Franse muziek uit de 17 e en 18 e eeuwen, en Het Stedelijk Ensemble; een groep dat is gefocust aan 19 e -eeuwse muziek. Beiden hebben ondersteuning ontvangen van het Fonds Podiumkunsten om concerten en lezingen te produceren. Het Stedelijk Ensemble heeft ook op uitnodiging opgetreden in De Nieuwe van Littéraire Sociëteit De Witte. Oude Muziekvereniging Achter de Duinen ondersteund oude muziek projecten in Nederland.

Als je nieuwsgierig bent naar de dwarsfluit, om te leren spelen of je wilt om een conservatorium opleiding voor te bereiden, dan ben ik er voor je om je doel te helpen bereiken.


 

8005

Dwarsfluit

36

OPEN, Hofstee

Meer informatie

5025

Dwarsfluit opfriscursus vanaf 21 jaar

4

Hofstee, OPEN

Meer informatie

5026

Dwarsfluitles kennismaking vanaf 21 jaar

4

Hofstee, OPEN

Meer informatie

5027

Dwarsfluitles kennismaking 6 t/m 20 jaar

4

Hofstee, OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info