Terence van Hutten

Docent dans
Terence van Hutten

Ik ben Terence van Hutten, ook wel bekend als bboy Tbone. Sinds 1996 ben ik bboy als lid van de crew Styles Confidential. Op het moment ben ik nog steeds actief in shows én battle’s. Ik heb meerdere keren in de finale gestaan van het NK Breakdance voor groepen maar ook het NK voor individuelen.

Je kon mij vroeger onder andere zien in Battle on the Dancefloor (RTL5) en Holland’s Got Talent (RTL4). Ik ben oprichter en manager van de Breakkidz, eigenaar van House of Styles en organisator en oprichter van het WK voor de jeugd: King of the Kidz. Je kon mij ook zien als commentator voor RTL 5 tijdens het WK Breakdance de Redbull BC One.

Ik zal je leren breaken en je verder helpen met je talenten. Als docent train ik kinderen vanaf de leeftijd 4 tot 21 jaar. Door mijn methodiek leer je effectief de kneepjes van de dans. Ik geef les op verschillende plekken in Den Haag en omstreken maar House of Styles is mijn Breakdance school in Delft. Docent, instructeur, coach en drill sergant in 1, de bboys en bgirls die ik heb getraind en nog steeds train breaken daarom ook op hoog en internationaal niveau.

‘Get ready 2 catch the beat and get down on your hands and feet! It’s time 2 break!’


 

3001

Battle Tactic Training 5 t/m 20 jaar

36

Westvest

Meer informatie

3002

Break Peanuts 5 t/m 7 jaar

18

OPEN, Hofstee

Meer informatie

3004

Break the Basics 8 t/m 12 jaar

36

OPEN, Hofstee

Meer informatie

3005

Break All Levels All Ages vanaf 8 jaar

36

Westvest

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info