Saturdance

Saturdance docenten
11Sanne1 saturdance

Elke zaterdag om 14.00 is er een speciale dansworkshop gegeven door gastdocenten en VAKdocenten. Deze reeks doen o.a. de volgende docenten mee:

Sanne van der Put

Sanne geeft al meer dan 30 jaar les aan zowel amateurdansers als professionele dansers. Ze is geschoold in diverse dans- en bewegingstechnieken en is als docent moderne dans verbonden aan De VAK. Ze is tevens free-lance choreograaf voor zowel amateur- als professionele dansers. Maak kennis met Sanne.

Rinus Sprong

Rinus heeft een zeer indrukwekkende en veelzijdige dans- en theatercarrière. Hij danste o.a. bij gerenommeerde gezelschappen als de junioren van het Nederlands Danstheater, Introdans, Scapino en Bat Dor Dance Co. Als maker bij o.a. De Dutch Don’t Dance Division, de TV programma’s ‘So you think you can Dance’ en ‘The ultimate Dance Battle’ ontdeed hij het klassiek ballet groots van zijn stoffige imago. Maak kennis met Rinus.

Isis van Gemert

Isis studeerde aan Codarts Rotterdam. In jazz is zij erg geïnspireerd door muzikaliteit. Dit bracht haar ook naar Tanzania, want daar wordt weinig onderscheid gemaakt tussen dans en muziek. Zo ontstaat er een dynamisch scala aan bewegingen, waarin je jezelf als danser kunt verliezen. Als docent heb ik in jazz alle vrijheid om vanuit de behoeften van mijn leerlingen en mijn eigen artistieke visie tot bewegingsmateriaal te komen. Bekijk de dansende reis van Isis in Tanzania.

 Nina Funk

Danseres, choreograaf en docent Nina volgde haar opleiding aan de dansacademie van ArtEZ, het Laban School in Londen en ze deed de Countertechniek opleiding in Melbourne. Voor haar is dansen, lesgeven en choreograferen alle drie even belangrijk – in alles wil ze haar passie voor beweging met anderen delen. Ze is een zeer geliefde docent door haar creativiteit en menselijke benadering. Bekijk Nina en countertechnique


 

3027

Saturdance vanaf 16 jaar

1

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info