Sam Ouwehand

docent producing
Sam Ouwehand

Mijn naam is Sam Ouwehand, docent producering bij De VAK. Ik wilde vroeger niks liever dan professioneel muzikant worden. Sinds groep zes was het mijn droom om naar het conservatorium te gaan. Ik had toen zelf privé drumles. Op de middelbare school begon ik met produceren. Nadat ik een Macbook had gekocht en Logic had gedownload deed ik niks anders meer. Door zelf te ontdekken en te leren, groeide ik snel en ik werd na mijn middelbare school aangenomen op het conservatorium van Rotterdam als Creative Producer. Hier leerde ik alles wat een producer moet weten en deed ik ervaring op in de studio’s. Tijdens mijn studie heb ik een eigen project opgezet genaamd KUZKO. Hier schrijf en zing ik samen met frontvrouw Danique van der Vlugt. Ook speel ik daar de toetsen en produceer ik de tracks.

Ik miste in mijn weg naar het conservatorium begeleiding en coaching op het gebied van productie. Daarom wil ik dit nu graag aanbieden aan iedereen die meer te weten wil komen over het maken van muziek met je computer. Alle genres zijn welkom, van trap tot rock en van dance tot indie.


 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info