Rob Balfoort

Docent muziek
DCF 1.0
Opleiding

Ik heb gestudeerd aan het Brabant Conservatorium in Tilburg. Ik heb daar mijn onderwijsakte en het Uitvoerend Musicus diploma behaald, mijn hoofdvak was trompet. Ook heb ik via het staatsexamen het diploma HaFa directie behaald. Naast mijn werk op De VAK, ben ik dirigent van 3 (blaas)orkesten.

Daarnaast

Samen met mijn vrouw heb ik een eigen bedrijf “Eagle Music“. Eagle Music is geen muziekuitgeverij, maar van hier uit schrijven wij composities en arrangementen in opdracht en voor speciale gelegenheden.

Ik schrijf veel muziek voor zowel amateur als professionele (blaas) orkesten vaak in combinatie met solisten, koren en/of pop groepen. Ook maak ik muziek voor theater- producties (o.a Mini&Maxi), geluidsbanden voor pretparken (oa. Duinrell en Drievliet), maar ook muziek voor commercials.

Mijn muziek wordt uitgegeven bij twee grote muziekuitgeverijen: Dutch Music Partners en Tierolff Muziekcentrale.

Ik ben als adviseur verbonden aan de Stichting UNISONO, die zich bezig houdt met veel facetten van de amateur muziek. En ik werk regelmatig als klankregisseur bij CD producties.

Ik geef les in trompet, bugel, hoorn, euphonium, trombone en bastuba.


 

8006

Trompet

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info