Rene Sommer

Dirigent/Docent muziek
March 2013, Den Haag, NL

Ik ben geboren in Odense, Denemarken en studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Jarmo Hoogendijk/Eric Vloeimans en Beatrijs Korevaer/Gertjan Loot. En aan het Fontys Conservatorium bij Martijn de Laat/Toon de Gouw en Willem van der Vliet.

Ik heb ook verschillende lessen gevolgd bij Lars Vissing (DK), Torben Sminge (DK), Thomas Fryland (DK), John Roucco, Hendrik Jørgensen (DK), Henrik Hou Jørgensen (DK) en Mads La Cour (DK).

Als performer speelde ik met het Jazz Orchestra van het Concertgebouw (Benny Golson, Jimmy Heath ) – de Tip Toe big band (DK), DJ maestro, de Big Band The Academy of Music and Dramatic Arts, Zuid-Denemarken (AMDA) en The Royal Conservatory Big Band van Den Haag (Brandford Marsalis, Bert Joris, Jim McNeely, Peter Erskine, Ack van Rooyen en anderen).

Momenteel werk ik als dirigent, docent koperen blaasinstrumenten, producer en als live performer en opnameartiest.


 

5041

Free Academy Big Band vanaf 16 jaar

38

Op locatie

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info