Mirjam Pool

Docent muziek
Mirjam Pool

Ik geef pianolessen aan De VAK en ben daar tevens al langere tijd werkzaam als dansbegeleider en begeleid ik het kinderkoor. Het samenwerken met collega’s en het schrijven voor heterogene ensembles vind ik heel inspirerend. Muziek is mijn passie en ik werk heel graag met kinderen en volwassenen; in mijn werk aan De VAK komt dit allemaal aan bod.

Ik studeerde, na het voltooien van mijn conservatorium opleiding (hoofdvak Piano), Muziekwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast behaalde ik het diploma “Muziek op de basisschool” en volgde verschillende cursussen op het gebied van dirigeren.

Verder werk ik op een basisschool als vakleerkracht muziek en leid op een andere muziekschool het kinder- en vrouwenkoor.


 

8001

Piano

36

OPEN, Hofstee

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info