Lely Oei

Docent Tai Chi
Lely Oei

Tai Chi & Qigong zijn voor mij een levensbehoefte.

Het brengt mij rust in mijn hoofd en lichaam, ontspanning, energie, inzicht, en bovenal heeft het mij mijn  gezondheid terug gegeven.

Toen ik vanwege reuma mijn werk als ingenieur, niet meer kon volhouden. Heeft Tai Chi mij weer op een nieuw spoor gezet, waardoor ik mijn eigen leven weer vorm kon geven. Na al bijna 15 jaar les gegeven te hebben, vind ik het fascinerend wat Tai Chi & Qigong bij mensen in gang kan zetten. (Veel) meer energie, bewustwording van hun eigen lichaam, innerlijke rust, maar ook een enorme steun in moeilijke tijden.

In de Tai Chi ga ik uit van de eeuwenoude oorspronkelijke Chinese bronnen: gevechtskunst en gezondheid. De insteek van mijn lessen is niet alleen het leren van Tai Chi vormen, maar juist de verrijking die het leren van Tai Chi je kan opleveren, in alle aspecten van je leven.

Ik leer je de dagelijkse hectiek met oosterse meditatie tegemoet te treden.Voor meer informatie:  www.taichidelft.nl


 

6002

Tai Chi - basis vanaf 16 jaar

35

OPEN

Meer informatie

6003

Tai Chi - verdieping vanaf 16 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info