Kim Doeleman

Docent dans
Kim Doeleman

Ik ben afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten als uitvoerend danser/maker. Tijdens en na mijn studie heb ik mogen werken met internationale choreografen zoals Amos Ben-Tal, Ann van den Broek, Corneliu Ganea, Jerôme Meyer en meer. Na een jaar bij dansgezelschap De Stilte te hebben gedanst ben ik begonnen als freelance danser en ben mezelf verder gaan ontwikkelen als docent gericht op verschillende niveaus en doelgroepen.

 

RUIMTE – FLOW – ADEM – DYNAMIEK – UITDAGING

 

Dit zijn woorden die mijn lessen karakteriseren. Mijn lesstijl heeft invloeden vanuit de Countertechnique, Gaga en Flying low. Gebaseerd op deze stijlen werken we in de les aan de vrijheid in de verschillende dynamische bewegingen en tegelijkertijd aan het bewustzijn van het lichaam vanuit verschillende technieken. We zoeken de uitdaging in hoogtes en laagtes, spanning en ontsnapping, groot en klein en de efficiëntie in het gebruik van energie. Maar het belangrijkste is het creëren van een open en veilige ruimte waar ik ieder uitdaag vooral veel plezier in een les te hebben en zijn eigen krachten kan ontdekken.


 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info