Justyna van Rijt

Docent kinderyoga
Justyna van Rijt

Ik geef Kinderyoga voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ik doe al meer dan 15 jaar aan Yoga en Vipassana Meditatie. Het beoefenen van deze meditative vorm van yoga geeft mij inspiratie, vreugde en motivatie om stabiel in het leven te staan.

Ik ben kinderyoga docente (purekinderyoga.nl) en lid van Academy for Mindful Teaching Intervisiegroep NL. Om bij te blijven op dit vakgebied volg ik ook bijscholingen (o.a. kinderYoga academie bij Helen Purperhart) en studiedagen en ik doe regelmatig met diverse retraites.

Tijdens de opvoeding van mijn kinderen merkte ik hoe druk onze kinderen het vaak hebben en het enorme verwachtingspatroon waar aan ze moeten voldoen. Het werken met kinderen heeft mij altijd erg aangetrokken en is heel inspirerend voor mij.

Ik heb mindfulness cursussen voor kinderen en kinderyoga gegeven op basisscholen en een Therapeutische centrum. En ik geef priveles.

Graag wil ik mijn enthousiasme en kennis delen met de kinderen.

 

6001

Kinderyoga 6 t/m 10 jaar

14

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info