De VAK en Kunstbende zijn partners

De VAK en Kunstbende zetten zich samen in voor kunst en cultuur voor jongeren in Delft. Samen organiseren zij te gekke gratis workshops voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar uit Delft. Iedereen mag meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van Kunstbende of de VAK. De eerste workshop DJ Mixen staat gepland in april. We hopen dat deze workshop door mag gaan. Zodra wij het weten, maken wij het bekend.

Kunstbende is een netwerkorganisatie die jong creatief talent ontdekt, ontwikkelt en exposeert. Met de jaarlijkse wedstrijd Kunstbende worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Veel artiesten zijn lid geweest van Kunstbende zoals: Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Nielson, Kalvijn, Claudia de Breij, Stefano Keizers, Abdelkader Benali, Douwe Bob en DeWolff.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info