Ontdek de wereld achter het acteren! 

Wat voor acteur ben jij? Kom theater maken en spelen bij de VAK!

Wie kan er mee doen?

Deze theaterlessen zijn er voor jongeren van 13 tot 18 jaar die al enige toneelervaring hebben en toneel willen spelen en maken. Wil jij graag je eigen makerschap ontwikkelen en toewerken naar een grote voorstelling in het cursusjaar? Dan is dit de cursus voor jou!  

Theaterspelen en theater maken 

Je krijgt in het eerste spelblok een opfriscursus en leert de basistechnieken van het toneelspelen. Daarna ga je als echte theatermakers het onderzoek met elkaar aan op de vloer. Je werkt aan je eigen theatermakerschap en komt in aanraking met verschillende spelvormen en theaterdisciplines gedurende de rest van het jaar. Zoalsfysiek theater, locatietheater, improvisatietheater, beeldend theater, stage-fighting, het schrijven van tekstenhet spelen van bestaande teksten en leert vanuit je eigen fascinatie scenes te maken.  

In de laatste periode voor de zomer werk je toe naar een voorstelling voor publiek.
 

Wat zijn de lesvormen? 

Deze cursus is een groepsles.


Wat moet ik aanschaffen of meebrengen?

Je hoeft niets aan te schaffen of mee te brengen. 

Reserveer alvast een plek voor volgend seizoen

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze cursus dit seizoen. Wil je na de zomer met de cursus meedoen? Stuur ons dan een e-mail. Wij sturen je een bericht wanneer je je kunt inschrijven.