Musical Mini-Stars 4 - 6 jaar De Hofstee

Zingen, dansen en toneelspelen, bij musical leer je het allemaal!  Op een speelse manier gaan we deze 3 disciplines combineren. Elk kind krijgt de aandacht die hij verdient en gaat stralen als nooit tevoren!

Wat gaan we doen?

In 15 lessen ga je iedere  donderdagmiddag op een speelse manier verschillende opdrachten uitvoeren. 
Dans- zang  en tonee loefeningen worden gecombineerd, waarin je leert je fantasie, je stem en je lijf goed te gebruiken.
Samenspelen of juist iets alleen doen, oefenen we ook. Is het spannend, de juf helpt altijd!

  • Toneel: Je leert je in te leven in verschillende situaties, verschillende rollen en speelt scènes. Je maakt gebruik van kostuums en attributen.
  • Zang: Je leert spelenderwijs gebruik te maken van je stem en zingt verschillende liedjes.
  • Dans: Je leert lekker vrij te dansen, allerlei verschillende moves en mag zelf dansen verzinnen. Kortom: er wordt lekker gedanst.
In de laatste les houden we een presentatie. Daarna start het tweede blok van 15 keer, waarbij we afsluiten met een presentatie in een theaterzaal. 

Je docent is: Hille de Jong
Het leuke aan musical is dat je 3 disciplines kan combineren. Je hoeft ze echt niet allemaal te kunnen, maar het gaat ook om het plezier en jezelf durven te laten zien. Ik vind het altijd erg leuk bij deze lessen dat elk kind zijn eigen aandeel krijgt. Ook de kinderen die het nog spannend vinden, zal ik goed begeleiden.

Wil je ook dansen, zingen en toneelspelen tijdens deze leuke musicallessen in wijkcentrum De Hofstee?
Schrijf je vandaag nog in via de button “inschrijven”.

Voor informatie over deze lessen kun je terecht bij De VAK en bij Hille de Jong.
Stuur een mail naar: info@vak-delft.nl