Word een musicalster!
Wil jij steeds beter tegelijk leren zingen, toneelspelen en dansen? In deze musicalles voegen we dans, zang en
toneel samen. Het cursusjaar is verdeeld in blokken en je werkt aan het eind toe naar een korte presentatie.
Tijdens Musical niveau 2 kun je steeds meer zelf bedenken en kiezen.
Je krijgt steeds twee lessen van een uur.

Je werkt aan:
  • Toneelspelen: Je speelt een personage door gebruik te maken van tekst, stem, je lichaam en beweging. Daarnaast leer je steeds meer hoe je voor een publiek speelt.
  • Theaterzang: Je gaat op zoek naar de stem en klankkleur die bij de verschillende personages/rollen passen die je speelt. Ook onderzoeken we het meerstemmig zingen.
  • Theaterdans: Je leert hoe je een verhaal kunt vertellen in beweging. Je maakt gebruik van beweging en dans om het verhaal van de scènes en liedjes sterker te maken door bewust gebruik te maken van verschillende bewegingsstijlen en emoties. Je kunt steeds meer tegelijk.
Je docenten zijn Remko Weijer en Janine Schott:
Remko Weijer (toneel):
‘Er is niets leukers dan toneelspelen: de spanning, de emoties het samen spelen. Het leukste is dat je in de huid
van anderen kunt kruipen: aardige, vreemde, boze personages. Op het podium kan alles. En ondertussen leer je met vertrouwen jezelf te presenteren en voor een publiek te staan.’

Aïcha Gill (theaterzang)


Janine Schott (theaterdans):
‘Ik hou ervan om met kinderen verhalen te vertellen door middel van dans en theater. Ieder kind vertelt het op zijn eigen manier met zijn eigen gevoel. Zo ervaren op de basisschool en net kijkend naar de nieuwe middelbare school: een bijzondere tijd met veel verhalen, visies die gevormd worden. Wie wil jij zijn en hoe wil je gezien worden!? Door hier met dans, zang en spel vorm aan te geven ontstaan spannende scenes en choreografieën. Bijzonder om daar samen aan te werken!’

Wil jij een personage tot leven brengen? Alleen en samen? Word een musicalster!
Schrijf je vandaag nog in via de button “inschrijven” .