Schrijf toffe gedichten en spannende verhalen

Soms zie je iets grappigs gebeuren. Of je verzint een heel verhaal over een chimpansee. Heb jij verhalen in je hoofd? Kom dan naar schrijfles bij de Schrijfclub voor kinderen. Je gaat aan de slag met schrijftechnieken en maakt gedichten en korte verhalen. Je versiert je teksten met tekeningen en stempels en maakt in de laatste les een boek. Schrijf je mee? Schrijf je in! 

Schrijfclub voor kinderen 8 t/m 11 jr.

Schrijf jij weleens een gedicht of wil je het leren? Zit je vol ideeën voor verhalen? Hou je een dagboek bij? Wil je leren hoe je jouw verhalen en gedichten nog beter kunt maken? Doe dan mee met de schrijflessen bij de Schrijfclub voor kinderen.

Wat leer je tijdens de Schrijfclub?

Je leert hoe je makkelijk kan beginnen met schrijven. Wanneer is een tekst nou een gedicht of een verhaal? Hoe schrijf je een gedicht en moet die altijd rijmen? Hoe schrijf je met je neus of je oren? Wat doe je met "en toen"? Hoe kan je met stempels en tekeningen je verhaal versieren? Aan het eind van de cursus maak je een boek met alle verhalen en gedichten.

Wat zijn de lesvormen?

In deze groepslessen luister je naar gedichten en verhalen om te ontdekken hoe beroemde schrijvers en dichters nou eigenlijk schrijven. Je schrijft in verschillende stappen je eigen teksten en we lezen aan elkaar voor. Ook al krijg je dezelfde opdracht, iedereen maakt er iets anders van. De cursus bestaat uit 8 lessen en je hebt om de week les. 

Wat moet je aanschaffen of meenemen voor de Schrijfclub?

Je mag je lievelingspen meenemen, maar dat hoeft niet. Alle materialen die je nodig hebt zijn aanwezig. Vergeet alleen je schrijfkriebels niet!

Schrijf je in!

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk. Mocht je toch interesse hebben, neem dan contact op via info@vak-delft.nl.

 Instagram
Facebook
LinkedIn
Eigen website van docent