Schrijf toffe gedichten, spannende verhalen en maak je eigen boek

Soms zie je iets vreemds gebeuren. Of je hebt een heel verhaal in je hoofd, waarvan je denkt dat die gek is. Je voelt je kwetsbaar, maar doet ondertussen stoer. Wil jij de verhalen uit je hoofd naar het papier verplaatsen? Wil je leren hoe je jouw verhalen en gedichten nog beter kunt maken? Kom dan naar schrijfles bij de Schrijfclub. Je gaat aan de slag met schrijftechnieken en illustreert je eigen teksten met handlettering en stempels. Aan het eind van de cursus maak je een uniek handgebonden boek.
Schrijf je mee? Schrijf je in!

Schrijfclub voor jongeren 12 t/m 16 jr.

Schrijf jij weleens een gedicht of wil je het leren? Zit je vol ideeën voor verhalen? Hou je een dagboek bij? Wil je leren hoe je jouw verhalen en gedichten nog beter kunt maken? Doe dan mee met de schrijflessen bij de Schrijfclub voor pubers.

Wat leer je tijdens de Schrijfclub?

Je leert hoe je makkelijk kan beginnen met schrijven. Wanneer is een tekst nou een gedicht of een verhaal? Hoe schrijf je een gedicht en moet die altijd rijmen? Hoe schrijf je met je zintuigen? Wat betekent ‘vertellen of vertonen’ eigenlijk? Hoe schrijf je een dialoog?
Hoe kan je met handlettering en tekeningen je verhaal illustreren? Aan het eind van de cursus maak je een boek met de verhalen en gedichten.

Wat zijn de lesvormen?

In deze groepslessen luister je naar gedichten en verhalen van beroemde en minder bekende schrijvers en dichters. Hoe doen zij dat nou eigenlijk? Je schrijft in verschillende stappen je eigen teksten en we lezen aan elkaar voor. Je hebt altijd de keuze om niet voor te lezen. En ook al krijg je dezelfde opdracht, iedereen maakt er iets anders van. De cursus bestaat uit 8 lessen en je hebt om de week les. 

Wat moet je aanschaffen of meebrengen voor de Schrijfclub?

Je mag je lievelingspen meenemen, maar dat hoeft niet. Alle materialen die je nodig hebt, zijn aanwezig. Je hebt alleen zin(nen) nodig.

Schijf je in!

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk. Mocht je toch interesse hebben, neem dan contact op via info@vak-delft.nl.

 Instagram
Facebook
LinkedIn
Eigen website van docent